ACTIVITATS

Tria la teva aventura


Tot i que l’activitat estrella són les rutes en caiac, tenim més propostes per tu. Descubreix-les totes!

imatge aèria d'un grup de piragüistes al riu Ebre
Rutes amb Caiac

L’activitat més popular, però no per això menys interessant: una ruta en piragua per descobrir l’Ebre riu avall, entre dues poblacions.

Però no et pensis que serà una ruta normal. Les nostres activitats son en exclusiva, així que, un cop ens reservis, no us ajuntarem amb cap altre grup.

A més, un monitor us acompanyará en tot moment, per tal de poder explicar l’entorn que anireu veient, els seus animals i la seva història. Petites curiositats que enriquiràn l’activitat.

Una experiencia única i sense massificacións. Entra i descobreix les diferents rutes i les seves característiques.

Kayak & Memory

Que passa si ajuntes piragüisme i Memòria Històrica en un riu com l’Ebre?

Doncs que obtens una sensacional experiència on aprendre molts aspectes desconeguts de la Guerra Civil Espanyola, i, més concretament, de la Batalla de l’Ebre, mentre recorres l’escenari per on va transcorre.

En aquesta activitat, a més del monitor de piragua, ens acompanyarà un guia especialitzat en la Guerra Civil Espanyola que ens anirà explicant diferents episodis del conflicte des del mateix punt on van succeir, on moltes vegades encara podem veure evidencies d’aquests dies tant convulsos.

Preparat per navegar per l’Ebre i a través de la història?

explicació sobre la batalla de l'Ebre per part de Maite de Terra Enllà
Blauet sobre una canya
Birdwatching en piragua

Si t’agrada observar la natura i vols coneixer les aus que habiten a la vora de l’Ebre, aquesta és la teva activitat.

Una tranquil·la ruta en caiac on, amb l’ajuda dels binocles, intentarem descobrir on s’amaguen les aus que habiten l’Ebre, investigant pels racons més amagats del riu.

El monitor que guia l’activitat, gran coneixedor dels ocells de la zona, ens ajudarà a trobar i identificar tots els ocells que se’ns creuin, alguns dels seus nius i les seves caracterísiques.

Senderisme

Les muntanyes del nostre territori no serien res sense l’Ebre que les abraça, però l’Ebre tampoc seria res sense aquestes muntanyes.

Vine i descobreix unes rutes de senderisme espectaculars i per tots els nivells.

Coneix les muntanyes que rega l’Ebre en unes rutes que, com totes les altres activitats que oferim, seran en exclusiva, guiades i sense massificacions.

contrallum d'excursionista dins d'una balma

Perque fer una activitat amb Enblau?

Actualment som l’única empresa de la zona que es cuida de que tots els que ens visitin tinguin una experiencia a mida. Com ho aconseguim? Simplement, en les activitats sota comanda no ajuntem grups, i cada grup va acompanyat d’almenys un monitor, independentment del nombre de persones que el formin, encara que només sigui una. El monitor, a més de vetllar per la seguretat, s’adaptarà ritme i als interessos del grup, resoldrà tots els dubtes i hi serà en cas de necessitat.

D’aquesta manera, el visitant estarà atès en tot moment. No caldrà perdre temps esperant un grup que arriba tard, o anar més ràpid del que voldriem perquè un altre grup té pressa o es pren el viatge d’una altra manera. Qui vulgui un viatge més contemplatiu el tindrà, i qui vulgui un viatge més lúdic també, perquè cap altre grup us marcarà el ritme.

En definitva si vens amb nosaltres tindràs una activitat 100% adaptada al teu grup.