Política de privacitat

TITULAR DE LA WEB

 • La seva denominació social és: Enblau S.C.P.
 • La seva activitat social és: Turisme Actiu
 • Correu electrònic: info@enblau.cat
 • Finalitat de lloc web: Informació de l’equip, serveis, i projectes realitzats per Enblau S.C.P.. Rebre sol·licituds de contacte.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Responsable del tractament

Dades de contacte del responsable: Eloi Balsells, amb correu electrònic de contacte: info@enblau.cat

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercitar els teus drets: Pots dirigir una comunicació per escrit al domicili social de Enblau S.C.P. o a l’adreça de correu electrònic indicat en l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en tots dos casos fotocopia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per a sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a Enblau S.C.P. si aquesta empresa està tractant les teves dades.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes).
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament: i en aquest cas únicament seran conservats per Enblau S.C.P. per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-te al tractament: Enblau S.C.P. deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, tret que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de continuar tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra signatura, Enblau S.C.P. et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
 • Dret a l’esborrat de les dades: i excepte imperatiu legal s’esborraran després de la teva confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Enblau S.C.P. està manejant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable de Enblau S.C.P. (indicat a dalt) o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc web. Només has d’enviar un correu electrònic info@enblau.cat i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservats sense termini de supressió. Dades de les persones que emplenin el formulari de contacte de la pàgina web: Les dades s’utilitzaran només per a establir comunicacions directes amb l’usuari, sense conservar-los en cap base de dades. Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Secret i seguretat de les dades

Enblau S.C.P. es compromet en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formulari són veraços, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació d’aquests. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Human Call To Action com a titular de Enblau S.C.P., o a tercers amb motiu de la utilització de dita.

Bretxes de seguretat

Enblau S.C.P. adopta mesures de seguretat raonablement adequades per a detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi. No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant Enblau S.C.P. no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests. En cas de detectar-se alguna bretxa, Enblau S.C.P. es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER A QUÈ ELS UTILITZEM

Tots els productes i serveis oferts en el lloc web de Enblau S.C.P. remeten a formularis de contacte i subscripció a newsletter. Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per a tractar les seves dades personals amb els fins indicats. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: Enblau S.C.P. compta amb un xifratge SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que Enblau S.C.P. ha contractat dondominio. Dades recaptades a través de la web: Les dades personals recollits seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Enblau S.C.P. és titular.

 • Ens arribarà la teva IP, que serà usada per a comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per a detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives a la seva ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les teves dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte .

La gestió d’aquestes dades ens permet:

 • Enviar-te informació important del teu compte/demanat/servei.
 • Respondre a les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.

Addicionalment, pot ser que també recopilem la següent informació:

 • Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si fas una comanda, o si necessitem estimar impostos i costos d’enviament basats en la teva ubicació.
 • Pàgines de contingut visualitzat mentre la teva sessió està activa.

Formularis de subscripció a Newsletter: en Enblau S.C.P. utilitzem el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailchimp , que emmagatzema les teves dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis. Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Google, Inc, a través de Google Apps per a empreses. Blog: a Enblau S.C.P. utilitzem el servei de Medium per als nostres articles de Blog .

Contingut incrustat des d’altres webs

Els articles de Enblau S.C.P. poden incloure contingut incrustat (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, usar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web. Altres serveis: Uns certs serveis prestats a través del lloc web de Human CTA poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti. Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens sol·licitis.

Xarxes socials

Presència en xarxes: Enblau S.C.P. compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet. Finalitat i legitimació: El tractament que Enblau S.C.P. durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Enblau podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client. Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Enblau S.C.P. t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Emmagatzematge i xifratge. Enblau S.C.P. utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive. Correu electrònic. El servei de correu electrònic de Enblau S.C.P. es presta usant els serveis de Google Inc a través de Google Apps. Xarxes Socials. Enblau S.C.P. fa ús de les xarxes socials Linkedin, Twitter i Instagram, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent en els seus servidors en els quals Enblau S.C.P. tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura Enblau S.C.P. o comparteixen amb aquesta. La teva informació està protegida d’acord amb la nostra política de privacitat i cookies. En activar una subscripció o facilitar les teves dades de pagament, comprens i acceptes la nostra política de privacitat i cookies. En tot cas Enblau S.C.P. es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web de Human CTA com el present avís legal.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i/o ús de Enblau S.C.P. atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Enblau S.C.P.. En la utilització de la web de Enblau l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Enblau S.C.P. o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal de Enblau S.C.P. o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de Enblau S.C.P.


RESPONSABILITAT LEGAL PEL CONTINGUT

Enblau S.C.P. conté textos elaborats amb finalitats merament informatius o divulgatius que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals pel que el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets. Les opinions abocades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de Enblau S.C.P.. El contingut dels articles publicats en Enblau S.C.P. no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal. L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en Enblau S.C.P. sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal Enblau S.C.P. ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a la disposició del públic, extracció, reutilització, reexpedició o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en els casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets. L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya. En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en Enblau S.C.P., haurà de notificar aquesta circumstància a Enblau S.C.P. indicant:

 • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat.

Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en Enblau S.C.P., l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Normativa i resolució de conflictes

Les presents condicions d’ús de Enblau S.C.P. es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L’idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és l’espanyol. Aquest avís legal no s’arxivarà individualment per a cada usuari sinó que romandrà accessible per mitjà d’Internet en Enblau S.C.P.. Els usuaris poden sotmetre’s al Sistema Arbitral de Consum del qual Enblau S.C.P. formarà part per a resoldre qualsevol controvèrsia o reclamació derivada del present text o de qualsevol activitat de Enblau S.C.P., excepte per a solucionar aquells conflictes que portin causa del desenvolupament d’una activitat que requereixi col·legiació, i en aquest cas l’usuari haurà de dirigir-se a l’òrgan corresponent del col·legi d’advocats oportú. Els usuaris que tinguin la condició de consumidors o usuaris conforme els defineix la normativa espanyola i resideixin a la Unió Europea, si han tingut un problema amb una compra en línia realitzada a Enblau S.C.P., per a tractar d’arribar a un acord extrajudicial poden acudir a la Plataforma de Resolució de Litigis en línia, creada per la Unió Europea i desenvolupada per la Comissió Europea a l’empara del Reglament (UE) 524/2013. Sempre que l’usuari no sigui consumidor o usuari, i quan no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, les parts acorden sotmetre’s als Jutjats i Tribunals de Madrid capital, per ser aquest el lloc de celebració del contracte, amb renúncia expressa a qualsevol altra jurisdicció que pogués correspondre’ls.

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

L’accés i/o ús de Enblau S.C.P. a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal, així com les condicions particulars que, en el seu cas, el complementin, en relació amb determinats serveis i continguts de Enblau S.C.P.. L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a Enblau S.C.P. no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Enblau S.C.P.. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest lloc web, es prohibeix: La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, tret que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars. Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars. Neteja La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Enllaços Externs

Les pàgines del lloc web Enblau S.C.P. proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers la de fabricants o proveïdors. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conèixer els nostres productes, encara que Enblau S.C.P. no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’usuari per accés a aquests enllaços. L’usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal Enblau S.C.P. haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de Enblau S.C.P.. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Enblau S.C.P. i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de Enblau S.C.P. dels seus continguts o serveis.

Remarketing

La funció de remàrqueting o d’audiències similars de AdWords ens permeten arribar a les persones que hagin visitat el nostre lloc web anteriorment i ajudar-los a completar el seu procés de venda. Com a usuari, quan entris en la nostra web, t’instal·larem una cookie de remàrqueting (pot ser de Google Adwords, de Criteo o d’altres serveis que ofereixin remàrqueting). Aquesta cookie emmagatzema informació del visitant, com per exemple els productes que ha visitat o si ha abandonat el carret de la compra. Quan el visitant abandona la nostra web, la cookie de remàrqueting segueix en el seu navegador.

Altres condicions d’ús d’aquest situat web

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des d’aquest, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avís legal. Així mateix, es compromet, excepte autorització prèvia, expressa i escrita de Enblau S.C.P. a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per a la seva informació, no podent realitzar ni directa ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés. Aquest lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a Human Call To Action. Aquest lloc web conté enllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Enblau S.C.P. no garanteix ni es fa responsable del contingut que es reculli en aquestes pàgines web. Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de Enblau S.C.P., queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web. Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment de Enblau S.C.P. qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. Conseqüentment, Enblau S.C.P. assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

Exercici de drets ARC

Podràs exercitar, respecte de les dades recaptades, els drets reconeguts en la Llei orgànica 15/1999, d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició. Per això t’informo que podràs exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i signada que podrà enviar, juntament amb fotocòpia del teu DNI o document identificatius equivalent per correu electrònic a: info@enblau.cat. Abans dels 10 dies respondrem a la teva sol·licitud per a confirmar-te l’execució del dret que hagis sol·licitat exercir.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Enblau S.C.P. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

 • La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts;
 • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web.

Enblau S.C.P. no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut del present lloc web.

Plataforma Europea de resolució de litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Enblau S.C.P. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Sempre estarem localitzables: El nostre contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal de Enblau S.C.P., si us plau dirigeix-te a info@enblau.cat o utilitza el formulari de contacte disponible en el lloc web. La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui que informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacitat.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Enblau S.C.P., en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

Correus comercials

D’acord amb la legislació vigent, Enblau S.C.P. no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en Enblau S.C.P., l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre nostra Newsletter/butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.