Ebre ric:

Posta de sol a la Lluminosa

Descobreix una experiència transformadora que et connectarà amb la natura, la pau interior i la màgia dels paisatges. Uneix-te a nosaltres en una ruta única on combinem el poder del yoga, la reconnecció a treves dels cants i el senderisme en un entorn espectacular. Tot això mentre podem gaudir d’una increïble posta de sol des d’un dels indrets més màgics de les Terres de l’Ebre.

Una activitat de senderisme conscient on, a traves del ioga guiat per Mujer Indira i els cants d’Aurora kristica, reconnectarem amb la terra i l’espiritual paisatge de cardó. Pujarem fins a la cova lluminosa, el punt mes curiós i fascinant d’aquesta vall, i esperarem a les espectaculars vistes que ens oferirà la posta de sol.

Horari aproximat:

L’hora de trobada serà a les 19h. Calculem que entre les parades per cants i el ioga arribarem a la Cova Lluminosa cap a les 21h. El sol es pondrà a les 21,20h. Mentre es pon el sol us convidem a un pica-pica, i si voleu podeu sopar el que us hagueu portat. L’hora prevista de Baixada es a les 22h i arribarem als cotxes a les 23h

L’horari és aproximat i pot variar en funció del nombre de participants, el temps o altres factors.

Preu:

35€

A tenir en compte:

  • Les places son limitades, i s’atorgaran en ordre d’inscripció.
  • El pagament s’haurà de fer efectiu en formalitzar la reserva i després de la confirmació de l’existència de places disponibles.
  • En cas de suspendre l’activitat per causes meteorològiques o dels organitzadors, es retornaran els diners. En cas de cancel·lació de la reserva per part del client, els diners es retornaran sempre i quant s’avisi amb una antelació de 24 hores.
  • No és necessari un gran nivell de ioga, ja que els exercicis s’adaptaran al nivell dels participants.
  • És una activitat a l’abast de gairebé tothom, però cal tenir en compte que requereix un cert esforç físic.
  • Aquesta es una activitat que requereix silenci i concentració per gaudir-la plenament.
  • Cal portar Roba i calçat còmode per caminar, i que també ens permeti fer els moviments de ioga sense molèsties. Estoreta per fer els exercicis de ioga, aigua i nosaltres us convidarem a menjar alguna cosa de pica-pica, pero si voleu us podeu portar sopar.

Més informació i reserves a:

Enblau, creadors d’aventures
info@enblau.cat
665 320 828 | 744 487 475