rutes en caiac

imatge aèria d'un grup de piragüistes al riu Ebre

L’Ebre és un riu que rep cada any milers de visites per navegar-lo, ja que ofereix unes característiques úniques. A la bellesa dels seus paisatges s’hi uneix la característica que és un dels últims rius que queden a Europa amb les aigües lliures, sense un excés de preses i obstacles des de Flix al Delta de l’Ebre, a més que està envoltat per un bosc de ribera que es troba entre els més ben conservats a nivell Europeu.

A Enblau oferim diverses rutes en piragua per recorrer l’Ebre català, adaptades a totes les edats i necessitats, amb una característica en comú: no ajuntem grups, de manera que us podrem oferir una experiència a mida.

Les nostres rutes son exclusives, adaptables i guiades (opció sense monitor segons condicions), de diferents durades i exigència física. El viatge no serà tan sols una mera activitat esportiva, sinó que la convertirem, entre tots, en una activitat plena d’històries, llegendes i sorpreses.

Remeneu i escolliu, i si teniu teniu preguntes, no dubteu en contactar-nos, estarem encantats d’ajudar-vos.

Rutes de mig dia

Les rutes més sol·licitades; un matí sense presses per conèixer un tram de l’Ebre. Una activitat tranquila d’unes 3 hores, amb bany inclòs i apta per tots els públics.

Rutes curtes

Rutes familiars d’aproximadament 1 hora, molt senzilles. Ideals per grups amb nens petits i amb l’essència salvatge que tant caracteritza el riu Ebre.