Prepara’t per una ruta en piragua, navegant per la història de la Gerra Civil Espanyola.

El Kayak & Memory és una ruta inèdita i exclusiva en caiac en la que, a més de navegar per l’Ebre, navegarem a través de la història per conèixer tots els fets i el desenvolupament de la Guerra Civil Espanyola i, en especial, de la Batalla de l’Ebre.

En aquesta ruta, que ens portarà des de Móra d’Ebre fins a Miravet, el tema central és la lluita dels pontoners per poder mantenir oberts els passos del riu, però també coneixerem com es va iniciar i desenvolupar el conflicte i els seus protagonistes.

La ruta serà guiada per, almenys, dos guies: un monitor de piragüisme de Enblau i un guia-historiador de Terra Enllà.


Horari aproximat

  • 9,00 – Inici de l’activitat a la zona del Nàutic de Móra d’Ebre. Començarem amb una introducció a la Batalla de l’Ebre per part de Terra Enllà i continuarem amb consells i indicacions per anar en caiac per part de Enblau. Cal arribar una mica abans de les 9.00h, ja que l’activitat comença puntual.
  • Durant la ruta s’aniran fent diferents aturades, algunes en una illa o vora de riu, d’altres enmig del riu, per continuar amb la narració dels fets de la Batalla de l’Ebre.
  • 13h a 14h. Aproximadament a aquesta hora arribarem a Miravet, i acompanyarem als conductors a recuperar els cotxes a Móra, els que ho necessitin.

L’horari d’arribada és aproximat, ja que depèn de molts factors, com ara la destresa del grup, la interacció que hi hagi (si hi ha més preguntes, se sol tardar més), la calor, les condicions del riu, etc…

Es tracta d’una activitat oberta a tots el públics:

  • No cal saber anar en piragua, ja que, a més d’haver-hi una explicació inicial, hi haurà almenys un monitor de caiac que acompanyarà al grup a fi de resoldre dubtes i vetllar per la nostra seguretat.
  • La narració històrica pot ser tant senzilla o tant exhaustiva com requereixi el grup, s’adaptarà a les necessitats del mateix en cada ocasió, de manera que pot ser atractiu tant per un public més familiar com per un public més exigent.
  • Disposem del material adequat per nens petits (talles petites d’armilles salvavides), amb una edat mínima recomanada de 3 anys aproximadament.
  • Tant en el cas dels adults com dels nens és necessari que sàpiguin nedar o, com a mínim, mantenir-se flotant a l’aigua. El lloguer inclou una armilla salvavides, que s’haurà d’utilitzar durant la ruta.
  • Es podrà escollir entre caiacs dobles o individuals, i s’hauràn d’indicar en fer la reserva.

Inscripcions

Preu: 35€

Per inscriure’s o demanar més informació, podeu trucar o enviar un mail a:

655 320 828 (Enblau)

636 679 969 (Terra Enllà)

info@enblau.cat

Per reservar, cal indicar el nombre de persones del grup, el tipus de caiacs que es voldran (individual o doble) i facilitar almenys un nom i un telèfon de contacte

Per tal d’evitar aglomeracions i que tothom pugui gaudir de l’activitat, les places seràn limitades i es donaran per ordre d’inscripció

Aquesta activitat s’organitza juntament amb els amics de:

www.terraenlla.com

Logatip de Terra Enllà