Canoeing

Xerta-Tortosa

- Surt del poble de Xerta aigües avall i podràs endinsar-te a l’illa d’Audí, una reserva natural de fauna salvatge que et farà sentir part del riu Ebre.

Sent-te protagonista entrant amb la piragua a Tortosa, passant per sota els seus ponts i navegant entre les cases de Ferreries i Tortosa.

 

A XERTA

Dóna una volta pel poble i hi podràs veure la seva peculiar església coronada per uns característics gossos que assenyalen els quatre punts cardinals. També hi podràs trobar algunes cases senyorials d’estil modernista.

Més informació: http://www.viulebre.com/poblacions/passejant/xerta

A TORTOSA

Visita la catedral de Santa Maria, d’arquitectura gòtica, i el seu museu, amb més de 200 peces de gran valor religiós i artístic.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/catedral-de-santa-maria-de-tortosa

Tens l’opció de visitar el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa de Tortosa, situat a l’antiga església de Sant Antoni Abat, reconstruïda per així poder albergar les representacions i els elements més característics de la setmana santa tortosina.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/centre-dinterpretaci%C3%B3-de-la-setmana-santa-de-tortosa

Contempla el modernisme més característic tortosí a traves de les parets de l’antic escorxador de Tortosa, una obra duta a terme per l’arquitecte Pau Monguió i Segura.

Visita-hi també la Sala d’Exposicions Antoni Garcia.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/antic-escorxador-de-tortosa

A l’Arxiu Històric Comarcal de les Terres de l’Ebre, situat als Reials Col·legis de Tortosa, hi podràs veure antics documents signats per històrics personatges com Ramon Berenguer IV o documents tan curiosos com “Els costums de Tortosa”, datats de finals del s. XIII.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/arxiu-hist%C3%B2ric-comarcal-de-les-terres-de-lebre

 

No pots deixar de visitar el castell de la Suda, d’origen musulmà,  amb unes espectaculars vistes sobre la ciutat de Tortosa, el port i la vall de l’Ebre. Passeja’t per les muralles i descobreix-ne els nombrosos fortins.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/castell-de-la-suda

 

Endinsat als Jardins del Príncep, un curiós parc-museu amb vint-i-quatre grups escultòrics a part d’una interessant col·lecció botànica.

Més informació: http://www.tortosaturisme.cat/ca/que-fer/5-principals-espais-de-visita/79-els-jardins-del-prncep-museu-descultures-a-laire-lliure-de-santiago-de-santiago/

 

Visita el Museu de l’Ebre, situat a l’interior del pont del mil·lenari. Aprèn-ho tot sobre el riu amb les dos exposicions fixes que hi ha i sorprèn-te amb la tercera sala i les exposicions  temporals.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/museu-de-lebre

 

 Si t’agrada l’arquitectura, i més concretament el modernisme, tens l’opció de fer la ruta modernista de Tortosa. Hi podràs veure edificis emblemàtics com el mercat municipal, la casa Brunet, l’antic escorxador...

Més informació: http://www.viulebre.com/rutes/la-tortosa-modernista

Recommendations

During the summer season, you should wear comfortable clothes and footwear that can be soaked. It would be better if the footwear is very tight to the foot. You should avoid wearing flip-flops as it's easier to lose them and it's not comfortable for canoeing.

During the activity it's important to bring water, anti-mosquitos, sun lotion of a higher SPF rating and a cap. It's also recommendable to bring clothes for changing after the activity.

If it's your first time, we recommend you to take an individual kayak, as it's easier to drive than the double kayak.

If you want to bring your children with you but you think that they are too young, there's no problem at all as in the double kayaks there are a couple of central sits for the younger kids. This way, in the same kayak can sail two adults and two kids.

During the winter season, it's important to bring a thermal sweater or one that keeps the corporal heat and a waterproof jacket or a raincoat. We will lend you some waterproof fabrics so that your legs don't get wet with the splashes produced by the row.