La ruta de la pedra en sec a Pradell

Cal aclarir que aquesta ruta no pertany estrictament a la Mola de Colldejou, si no que transcorre per la serra de Pradell, però si que està molt prop d'aquesta muntanya. Per això ho hem fet encaixar en aquest espai.

La ruta de la pedra en sec de Pradell √©s una ruta poc exigent per√≤ amb molt d‚Äôencant. Va pujant per una vall, El Barranc de la Font del Peli, que ens endinsar√† en un buc√≤lic paisatge, amb alguna barraca constru√Įda en l‚Äôart de la pedra en sec.

Al capdamunt del barranc s‚Äôacaba la pujada i arribem dal de la serralada de Pradell. Les vistes des d‚Äôaqu√≠ dalt son extraordin√†ries. Just als nostres peus, uns 400m. m√©s avall, tindrem els pobles de l‚ÄôArgentera i de Duesaig√ľes, el pant√† de Riudecanyes i, mes enll√†, Cambrils i el mar.

Abans de començar el descens cap a pradell, anirem seguint per la carena passant per l’Enderrocada, un racó molt pintoresc de la serra de Pradell.

Altura

màx./mín.

Desnivell

positiu/negatiu

Km.

Temps estimat

Estació de l’any

Observacions

470/720

250/250

9

De 3 a 4h.

Hi ha part de la ruta que queda molt exposada al sol, tot i així, al ser una ruta curta també es factible de fer durant l’estiu, sempre i quant prenguem les precaucions necessàries per combatre el sol i la calor.

Important portar roba i calçat còmode (si es va en botes millor) i un mínim d’un litre d’aigua per persona.

publicitat per llogar una moxilla portanadons