Tast de l'ermitori de Cardó (1-2 hores)

Ruta perfecta per fer amb nens petits, aquesta excursió ens portarà a conèixer la que potser és l’ermita més emblemàtica de la vall de Cardó, l’ermita de sant Simeó Estilita, coneguda més popularment com l’ermita de la columna.

També tindrem el luxe de caminar entre l’espès bosc que caracteritza la vall de Cardó per camins construïts pels antics habitants de la vall, els Carmelites Descalços. I conèixer la font de l’Argilagà. Una curiosa font excavada a terra i reforçada amb construccions de pedra en sec.

Podrem gaudir també de l’ermita de sant Onofre. Una ermita molt derruïda però situada en un esplèndid emplaçament amb unes precioses vistes a la Vall de Cardó. O l’ermita de Sant Jeroni, l’única ermita que conserva una cisterna d’aigua.

A més, es tindrà l’opció de visitar l’ermita del Carmel, situada al entre un petit embassament i un espadat, i la de santa Teresa, just damunt del balneari.

No et deixis perdre l’oportunitat de poder gaudir amb la família aquest bell racó de la vall de Cardó amb tant patrimoni històric.

Altura

Màx./min.

desnivell

positiu/negatiu

Km.

Temps estimat

Estació de l’any

Observacions

641/428

189/189

3

1h.-1h30min.

Qualsebol època es bona, ja que al passar el camí per dintre al bosc les temperatures no solen ser extremes

Només cal que penseu en portar roba i calçat cómode, i una mica d’aigua

publicitat per llogar una moxilla portanadons