Tast de l'ermitori de Cardó (1-2 hores)

Ruta perfecta per fer amb nens petits, aquesta excursió ens portarà a conèixer la que potser és l’ermita més emblemàtica de la vall de Cardó, l’ermita de sant Simeó Estilita, coneguda més popularment com l’ermita de la columna.

Tamb√© tindrem el luxe de caminar entre l‚Äôesp√®s bosc que caracteritza la vall de Card√≥ per camins constru√Įts pels antics habitants de la vall, els Carmelites Descal√ßos. I con√®ixer la font de l‚ÄôArgilag√†. Una curiosa font excavada a terra i refor√ßada amb construccions de pedra en sec.

Podrem gaudir tamb√© de l‚Äôermita de sant Onofre. Una ermita molt derru√Įda per√≤ situada en un espl√®ndid empla√ßament amb unes precioses vistes a la Vall de Card√≥. O l‚Äôermita de Sant Jeroni, l‚Äô√ļnica ermita que conserva una cisterna d‚Äôaigua.

A més, es tindrà l’opció de visitar l’ermita del Carmel, situada al entre un petit embassament i un espadat, i la de santa Teresa, just damunt del balneari.

No et deixis perdre l’oportunitat de poder gaudir amb la família aquest bell racó de la vall de Cardó amb tant patrimoni històric.

Altura

Màx./min.

desnivell

positiu/negatiu

Km.

Temps estimat

Estació de l’any

Observacions

641/428

189/189

3

1h.-1h30min.

Qualsebol època es bona, ja que al passar el camí per dintre al bosc les temperatures no solen ser extremes

Només cal que penseu en portar roba i calçat cómode, i una mica d’aigua

publicitat per llogar una moxilla portanadons