Birdwatching en piragua, i el vi del Priorat

Pirag√ľista fent birdwatching en piraguaEn aquest pack, juntament amb el restaurant Piscolabis i el Celler Masroig, velem donar-te la oportunitat de gaudir de la tardor a les Terres de l'Ebre.

L'activitat es duu a terme en un dia. Al matí es fa una sortida de unes 2h en piragua, per poder observar els ocells que poblen a les ribes de l'Ebre en aquesta època. corbs marins, bernats pescaires, xivitones i moltes altres espècies d'ocells ens donaran la benvinguda a l'Ebre. La ruta començarà a Garcia i acabarà a Móra d'Ebre.

Llegeix més:Birdwatching en piragua, i el vi del Priorat

Del Priorat a la Ribera d'Ebre: Una experiència singular

copa de vi Masroig a la vora del riu i una piragua d'Enblau

Viu una experi√®ncia entre el vi del priorat i les aig√ľes de l'Ebre. Baixa en piragua pel Riu Ebre, descobreix-lo i sent-te part de les seves aig√ľes mentre flueixes riu avall. Viatja en el temps a traves de la vista, visitant les instal¬∑lacions centen√†ries del celler Masroig, i a traves del gust, tastant els seus millors vins. Tot aix√≤ amanit amb dos nits a l'hotel rural de Cal Cabr√©. Un indret molt especial, √ļnic i acullidor, amb l'encant del S.XV. Els seus mobles, que pertanyen al modernisme catal√†, i les seves amplies estances et transportaran en altres temps.

Llegeix més:Del Priorat a la Ribera d'Ebre: Una experiència singular

escapades per descobrir la Ribera d'Ebre

Escapada pel sud de la Ribera d'EbreEnblau ha unit forces amb l'Hostal la creu i Rutes Borrell per tal de poder oferir-vos unes escapades que us portaran a conèixer la Ribera d'Ebre
com mai l'havieu vist

Penetra a les entranyes de la Ribera d'Ebre a traves de les seves pistes m√©s amagades, serveix-te d'un 4x4 per recorre-les totes i arribar als llocs m√©s incre√Įbles d'aquest territori. Deixa les quatre rodes i endinsa't pels senders m√©s amagats del Card√≥, camina pels mateixos camins que trepitjaven els carmelites descal√ßos i visita les ermites que habitaven. Refresca't al riu Ebre i gaudeix amb la piragua dels paratges m√©s ben guardats de les Terres de l'Ebre. I despr√©s, relaxa't en un dels hotels on m√©s be √©s menja i es dorm de tota la Ribera d'Ebre.

Llegeix més:escapades per descobrir la Ribera d'Ebre