Pirag眉isme

M贸ra d'Ebre - Miravet

Deixa enrere el pont de les arcades de M贸ra d鈥橢bre i navega amb el caiac per dintre del galatxo de M贸ra la Nova, un espai natural protegit que et mostrar脿 tot tipus de fauna i et transportar脿 per uns racons inoblidables.

Meravella鈥檛 de l鈥檃vifauna durant tot el trajecte i omple鈥檛 de la solitud i de la tranquil路litat que sol dominar en aquest tram de riu, un tram que culmina amb l鈥檈spectacular arribada a Miravet. Podr脿s veure el t铆pic pas de barca de Miravet en ple funcionament i podr脿s admirar les espectaculars vistes al poble i al castell templari des del riu.

Els preus estipulats son per un sol grup.

A enblau no ajuntem grups sense consultar, en cas d'ajuntar els grups, el preu s'adaptar脿 al nombre total de navegants.

Ruta Mitjana (2h,30' - 3h)聽聽聽
聽n潞 de persones 聽preus temporada baixa 聽preus temporada alta
聽1-2 persones 70鈧 total 聽70鈧 total
3-9 persones聽 25鈧 per persona (20鈧*) 30鈧 per persona (25鈧*)聽
10-19 persones聽 20鈧 per persona (18鈧*) 25鈧 per persona (20鈧*)聽
20-29 persones聽 18鈧 per persona (15鈧*)

聽20鈧 per persona (15鈧*)

m茅s de 29 persones聽 15鈧 per persona 聽聽20鈧 per persona (15鈧*)

聽- La temporada alta es des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost

聽 - Els nens de de聽8 anys o menys no paguen聽si no ocupen pla莽a.

聽 - Els nens de聽8 o menys anys聽que ocupin pla莽a paguen聽15鈧

聽- Els聽 nens de聽8 anys o menys, no compten en el n煤mero total d'integrants del grup, ja que gaudeixen d'uns descomptes especials

聽 -聽*Preus per a nens de 9 a 13 anys

En les reserves, demanem la confirmaci贸 del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir m茅s pirag眉es disponibles i, si el grup es menor del que s鈥檋avia reservat, s鈥檋aur脿 d鈥檃bonar la meitat de l鈥檌mport de la pla莽a reservada que no s鈥檋a presentat.

Visita el castell de M贸ra, d鈥檕rigen 脿rab, reconquistat per Ramon Berenguer IV i, m茅s endavant, cedit a la Baronia d鈥橢nten莽a.

Situat al capdamunt de la poblaci贸, 茅s el lloc perfecte per tenir una bona panor脿mica del riu, de M贸ra d鈥橢bre i de gran part de la Ribera d鈥橢bre.聽M茅s informaci贸 al聽web de l'ajuntament de M贸ra d'Ebre

MIRAVET

Pots comen莽ar per una visita al casc antic del poble de Miravet. Segur que els seus carrers costeruts i estrets, alguns d鈥檈lls a la vora del penya-segat que d贸na al riu, no et deixaran amagar la c脿mera fotogr脿fica ni un segon. Aquests mateixos carrers et portaran fins a l鈥檈sgl茅sia vella, una esgl茅sia renaixentista constru茂da damunt d鈥檜na antiga mesquita musulmana.聽M茅s informaci贸 al web de turisme Miravet

Tamb茅 pots visitar el castell de Miravet, conquerit per Ramon Berenguer IV als 脿rabs i cedit a l鈥橭rdre del Temple, que el va ampliar i hi va construir a sobre fins a construir el castell que, a hores d鈥檃ra, es pot veure.聽M茅s informaci贸 a la web del Castell de Miravet

Visita un dels 8 tallers de cer脿mica, un antic art artesanal que continua en actiu gr脿cies a la feina dels Canterers de Miravet. M茅s informaci贸 al web de turisme Miravet

RUTES DE DURADA MITJA

Mora Miravet en piraguavinebre-mora en piragua

Consells d'utilitat

A l鈥檈stiu s鈥檋a de portar roba i cal莽at que es pugui mullar. 脡s millor que el cal莽at estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m茅s f脿cil perdre-les i no 茅s tan c貌mode per anar amb el caiac.

Durant l鈥檃ctivitat 茅s important portar aigua, repel路lent de mosquits, crema solar de protecci贸 alta i gorra. Tamb茅 es recomana portar roba de recanvi per despr茅s de l鈥檃ctivitat.

Si 茅s la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contr脿riament al que es pensa, 茅s molt m茅s f脿cil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals m茅s petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l鈥檋ivern 茅s important portar un jersei t猫rmic o que mantingui l鈥檈scalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.