Pirag眉isme

Vinebre-M贸ra d'Ebre

Coneix aquest tram del riu i coneixer脿s alguns dels racons m茅s inoblidables que t茅 el riu Ebre. Endinsa鈥檛 amb la piragua per illes que et deixaran amb la boca oberta, com l鈥檌lla de Subarrec, un espai natural protegit, totalment verge, un rac贸 on, quan hi entres, sembla ben b茅 que estiguis en un altre m贸n: la vegetaci贸 et rodeja, el cant dels ocells t鈥檃companyen i l鈥檃igua et porta. Tamb茅 podr脿s gaudir de la desembocadura del riu Siurana, de l鈥檃ntiga barcassa del pas de barca de Vinebre, que es troba enfonsada al riu, i del Pas de l鈥橝se, un estret del riu format per dos grans parets de roca que arriben a l鈥檃igua.

Un tram on, al no estar massificat, 茅s molt m茅s f脿cil gaudir de l鈥檃vifauna que ens acompanyar脿 tot el viatge oferint-nos el seu espectacle.

Els preus estipulats son per un sol grup.

A enblau no ajuntem grups sense consultar, en cas d'ajuntar els grups, el preu s'adaptar脿 al nombre total de navegants.

Ruta Mitjana (2h,30' - 3h)聽聽聽
聽n潞 de persones 聽preus temporada baixa 聽preus temporada alta
聽1-2 persones 70鈧 total 聽70鈧 total
3-9 persones聽 25鈧 per persona (20鈧*) 30鈧 per persona (25鈧*)聽
10-19 persones聽 20鈧 per persona (18鈧*) 25鈧 per persona (20鈧*)聽
20-29 persones聽 18鈧 per persona (15鈧*)

聽20鈧 per persona (15鈧*)

m茅s de 29 persones聽 15鈧 per persona 聽聽20鈧 per persona (15鈧*)

聽- La temporada alta es des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost

聽 - Els nens de de聽8 anys o menys no paguen聽si no ocupen pla莽a.

聽 - Els nens de聽8 o menys anys聽que ocupin pla莽a paguen聽15鈧

聽- Els聽 nens de聽8 anys o menys, no compten en el n煤mero total d'integrants del grup, ja que gaudeixen d'uns descomptes especials

聽 -聽*Preus per a nens de 9 a 13 anys

En les reserves, demanem la confirmaci贸 del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir m茅s pirag眉es disponibles i, si el grup es menor del que s鈥檋avia reservat, s鈥檋aur脿 d鈥檃bonar la meitat de l鈥檌mport de la pla莽a reservada que no s鈥檋a presentat.

VINEBRE

Pots visitar el poblat ib猫ric de Sant Miquel, situat sobre el Pas de l鈥橝se i des d鈥檕n hi ha una impressionant vista d鈥檃quest rac贸 del riu Ebre.聽M茅s informaci贸 a Turisme Vinebre

Molt a prop del poblat hi ha l鈥檈rmita de Sant Miquel, constru茂da pels monjos cartoixans d鈥橢scala Dei, i des d鈥檕n tamb茅 hi ha unes magn铆fiques vistes del Pas de l鈥橝se.聽M茅s informaci贸 a聽Turisme Vinebre

Descobreix com es vivia al segle passat gr脿cies a la casa museu de Sant Enric d鈥橭ss贸, una casa museu sobre el fundador de la Companyia de Santa Teresa de Jes煤s.聽M茅s informaci贸 a聽Turisme Vinebre

O tamb茅 pots visitar Ca Don Joan, un gran casalici del s. XVI.聽M茅s informaci贸 a聽Turisme Vinebre

M脫RA D鈥橢BRE:

Visita el castell de M贸ra, d鈥檕rigen 脿rab, reconquistat per Ramon Berenguer IV i, m茅s endavant, cedit a la Baronia d鈥橢nten莽a.

Situat al capdamunt de la poblaci贸, 茅s el lloc perfecte per tenir una bona panor脿mica del riu, de M贸ra d鈥橢bre i de gran part de la Ribera d鈥橢bre.聽M茅s informaci贸 al web de l'ajuntament de M贸ra d'Ebre

RUTES DE DURADA MITJA

Mora Miravet en piraguavinebre-mora en piragua

Consells d'utilitat

A l鈥檈stiu s鈥檋a de portar roba i cal莽at que es pugui mullar. 脡s millor que el cal莽at estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m茅s f脿cil perdre-les i no 茅s tan c貌mode per anar amb el caiac.

Durant l鈥檃ctivitat 茅s important portar aigua, repel路lent de mosquits, crema solar de protecci贸 alta i gorra. Tamb茅 es recomana portar roba de recanvi per despr茅s de l鈥檃ctivitat.

Si 茅s la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contr脿riament al que es pensa, 茅s molt m茅s f脿cil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals m茅s petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l鈥檋ivern 茅s important portar un jersei t猫rmic o que mantingui l鈥檈scalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.