Pirag眉isme

Garcia-M贸ra

Durada 1 hora. Una ruta curta per貌 intensa! La poca massificaci贸 et deixa gaudir amb tranquil路litat de la desembocadura del riu Siurana, del pont de Garcia, dels penya-segats de les Molineres... Per貌, sobretot, de l鈥檌lla de Subarrec, un espai natural protegit totalment verge, un rac贸 on, quan hi entres, sembla ben b茅 que estiguis en un altre m贸n: la vegetaci贸 et rodeja, el cant dels ocells t鈥檃companyen i l鈥檃igua et porta. Incl煤s, si tens sort, pots veure-hi porcs senglars que baixen de la serra a beure. En definitiva, un dels racons m茅s bonics i recomanables de l鈥橢bre.

En les reserves, demanem la confirmaci贸 del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir m茅s pirag眉es disponibles i, si el grup es menor del que s鈥檋avia reservat, s鈥檋aur脿 d鈥檃bonar la meitat de l鈥檌mport de la pla莽a reservada que no s鈥檋a presentat.

{/slider}

GARCIA

Visita Santa Magdalena, una peculiar ermita constru茂da a la roca, sota una balma.

Tamb茅 pots arribar-te fins al punt m茅s elevat del poble i descobrir el mal que va fer la Batalla de l鈥橢bre sobre l鈥檈sgl茅sia vella de Garcia, testimoni de la cruesa de la Guerra Civil.

M茅s informacio al web de Turisme Ribera d'Ebre

M脫RA D鈥橢BRE

Visita el castell de M贸ra, d鈥檕rigen 脿rab, reconquistat per Ramon Berenguer IV i, m茅s endavant, cedit a la Baronia d鈥橢nten莽a.

Situat al capdamunt de la poblaci贸, 茅s el lloc perfecte per tenir una bona panor脿mica del riu, de M贸ra d鈥橢bre i d鈥檜na part de la Ribera d鈥橢bre.

M茅s informaci贸 al web de聽Turisme Ribera d'Ebre

RUTES CURTES

Consells d'utilitat

A l鈥檈stiu s鈥檋a de portar roba i cal莽at que es pugui mullar. 脡s millor que el cal莽at estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m茅s f脿cil perdre-les i no 茅s tan c貌mode per anar amb el caiac.

Durant l鈥檃ctivitat 茅s important portar aigua, repel路lent de mosquits, crema solar de protecci贸 alta i gorra. Tamb茅 es recomana portar roba de recanvi per despr茅s de l鈥檃ctivitat.

Si 茅s la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contr脿riament al que es pensa, 茅s molt m茅s f脿cil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals m茅s petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l鈥檋ivern 茅s important portar un jersei t猫rmic o que mantingui l鈥檈scalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.