Benissanet-Miravet

-Sortirem del galatxo de Benissanet on, lliure de corrents, podrem practicar amb la piragua abans de sortir al mig del riu. Només sortir del galatxo, a ma esquerra, podrem veure l'embarcador de Ginestar.

El riu Ebre ens anirà guiant entre mig dels seus paisatges, on segur que hi podrem veure alguna au que se'ns creuarà mirant-nos per damunt de l'espatlla. Passarem per l'illa de Riu Gran, just abans d'arribar al pas de barca de Miravet, l'únic pas de barca que es conserva de la manera tradicional. Dos llaguts de fusta units per una plataforma que, amb l'única ajuda que la que proporciona la corrent del riu, porta cotxes d'una riba a l'altra.

Un cop haguem deixat aquest característic pas de barca enrere, de seguida arribarem a Miravet. Aquí és on l'espectacle arriba al seu punt àlgid, arribats en aquest punt podrem gaudir de les millors vistes que te aquest poble tant pintoresc.

L'arribada a Miravet, segur que no ens deixarà indiferents, i aquest record ens estirarà de tal manera que algun dia hi haurem de tornar.

 

Tarifes

 

Places

Majors de 14 anys

Entre 8 i 13 anys

1-2 pers..

total a pagar 40€

3 o més pers.

15,00€

12,00€

 

*els menors de 7 anys acompanyats d’un adult no paguen, i no comptabilitzen en el nombre total de persones del grup.