Pirag√ľisme

Benissanet-Miravet

-Sortirem del galatxo de Benissanet on, lliure de corrents, podrem practicar amb la piragua abans de sortir al mig del riu. Només sortir del galatxo, a ma esquerra, podrem veure l'embarcador de Ginestar.

El riu Ebre ens anir√† guiant entre mig dels seus paisatges, on segur que hi podrem veure alguna au que se'ns creuar√† mirant-nos per damunt de l'espatlla. Passarem per l'illa de Riu Gran, just abans d'arribar al pas de barca de Miravet, l'√ļnic pas de barca que es conserva de la manera tradicional. Dos llaguts de fusta units per una plataforma que, amb l'√ļnica ajuda que la que proporciona la corrent del riu,¬†porta cotxes d'una riba a l'altra.

Un cop haguem deixat aquest característic pas de barca enrere, de seguida arribarem a Miravet. Aquí és on l'espectacle arriba al seu punt àlgid, arribats en aquest punt podrem gaudir de les millors vistes que te aquest poble tant pintoresc.

L'arribada a Miravet, segur que no ens deixarà indiferents, i aquest record ens estirarà de tal manera que algun dia hi haurem de tornar.

 

 

Places

Majors de 14 anys

Entre 8 i 13 anys

1-2 pers.

total a pagar 40‚ā¨

3 o més pers.

15‚ā¨

*els menors de 7 anys acompanyats d’un adult no paguen, i no comptabilitzen en el nombre total de persones del grup. 

 

 

Consells d'utilitat

A l‚Äôestiu s‚Äôha de portar roba i cal√ßat que es pugui mullar. √Čs millor que el cal√ßat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m√©s f√†cil perdre-les i no √©s tan c√≤mode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern és important portar un jersei tèrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.