PiragĂŒisme

Benissanet-Miravet

Sortirem del galatxo de Benissanet on, lliure de corrents, podrem practicar amb la piragua abans de sortir al mig del riu. Només sortir del galatxo, a ma esquerra, podrem veure l'embarcador de Ginestar.

El riu Ebre ens anirĂ  guiant entre mig dels seus paisatges, on segur que hi podrem veure alguna au que se'ns creuarĂ  mirant-nos per damunt de l'espatlla. Passarem per l'illa de Riu Gran, just abans d'arribar al pas de barca de Miravet, l'Ășnic pas de barca que es conserva de la manera tradicional. Dos llaguts de fusta units per una plataforma que, amb l'Ășnica ajuda que la que proporciona la corrent del riu, porta cotxes d'una riba a l'altra.

Un cop haguem deixat aquest caracterĂ­stic pas de barca enrere, de seguida arribarem a Miravet. AquĂ­ Ă©s on l'espectacle arriba al seu punt Ă lgid, arribats en aquest punt podrem gaudir de les millors vistes que te aquest poble tant pintoresc.

L'arribada a Miravet, segur que no ens deixarĂ  indiferents, i aquest record ens estirarĂ  de tal manera que algun dia hi haurem de tornar.

 

 

 

 

En les reserves, demanem la confirmaciĂł del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir mĂ©s piragĂŒes disponibles i, si el grup es menor del que s’havia reservat, s’haurĂ  d’abonar la meitat de l’import de la plaça reservada que no s’ha presentat. 

 

 

{/slider}

 ←RUTES CURTES

Consells d'utilitat

A l’estiu s’ha de portar roba i calçat que es pugui mullar. És millor que el calçat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es mĂ©s fĂ cil perdre-les i no Ă©s tan cĂČmode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat Ă©s important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecciĂł alta i gorra. TambĂ© es recomana portar roba de recanvi per desprĂ©s de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern Ă©s important portar un jersei tĂšrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.