Pirag√ľisme

Benissanet-Miravet

Sortirem del galatxo de Benissanet on, lliure de corrents, podrem practicar amb la piragua abans de sortir al mig del riu. Només sortir del galatxo, a ma esquerra, podrem veure l'embarcador de Ginestar.

El riu Ebre ens anir√† guiant entre mig dels seus paisatges, on segur que hi podrem veure alguna au que se'ns creuar√† mirant-nos per damunt de l'espatlla. Passarem per l'illa de Riu Gran, just abans d'arribar al pas de barca de Miravet, l'√ļnic pas de barca que es conserva de la manera tradicional. Dos llaguts de fusta units per una plataforma que, amb l'√ļnica ajuda que la que proporciona la corrent del riu,¬†porta cotxes d'una riba a l'altra.

Un cop haguem deixat aquest característic pas de barca enrere, de seguida arribarem a Miravet. Aquí és on l'espectacle arriba al seu punt àlgid, arribats en aquest punt podrem gaudir de les millors vistes que te aquest poble tant pintoresc.

L'arribada a Miravet, segur que no ens deixarà indiferents, i aquest record ens estirarà de tal manera que algun dia hi haurem de tornar.

 

 

 

 

Ruta curta (1h - 1h30')
¬†n¬ļ de persones ¬†preu
¬†1-3 persones ¬†50‚ā¨ total
¬†A partir de 4 persones ¬†15‚ā¨ per persona

 - Els nens de de 8 anys o menys no paguen si no ocupen plaça de palista

 

¬† - Els nens de¬†8 o menys anys¬†que ocupin pla√ßa paguen¬†10‚ā¨

 

¬†- Els¬† nens de¬†8 anys o menys, no compten en el n√ļmero total d'integrants

del grup, ja que gaudeixen d'uns descomptes especials

 

 

En les reserves, demanem la confirmaci√≥ del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir m√©s pirag√ľes disponibles i, si el grup es menor del que s‚Äôhavia reservat, s‚Äôhaur√† d‚Äôabonar la meitat de l‚Äôimport de la pla√ßa reservada que no s‚Äôha presentat.¬†

 


 

¬†‚ÜźRUTES CURTES

Consells d'utilitat

A l‚Äôestiu s‚Äôha de portar roba i cal√ßat que es pugui mullar. √Čs millor que el cal√ßat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m√©s f√†cil perdre-les i no √©s tan c√≤mode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern és important portar un jersei tèrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.