Kayak & Memory, un riu republicà

 
TRAM TEMA CENTRAL QULIÒMETRES TEMPS APROX.
Vinebre - Móra L'exèrcit de l'Ebre 12 km. 4 h. 

 

Aquest Kayak & Memory transcorre pel tram entre Vinebre i M√≥ra d'Ebre, escenari de molts dels fets succe√Įts durant la batalla de l'Ebre, i on encara es conserven alguns vestigis d'aquells temps en que Republicans i Franquistes es disputaven el territori.

Navega en piragua per aquests mateixos escenaris. Coneixeràs racons tant espectaculars com plens d'història, mentre els guies de Terra Enllà, amb relats que ens transportaran en aquella època obscura, ens aniran il·lustrant el que veiem. Passarem per l'estret del Pas de l'ase, la desembocadura del riu Siurana o la salvatge illa de Subarrec, un espai natural de gran bellesa.

El tema central d'aquest viatge es l'Exèrcit de l'Ebre, qui eren? com vivien? quina relació tenien amb la població civil? com creuaven l'Ebre? Totes aquestes preguntes i moltes més seran contestades duran un viatge a trabes de l'Ebre i la seva història.

Places

Majors de 14 anys

Entre 8 i 13 anys

1-2 pers..

total a pagar 100‚ā¨

3-9 pers.

40,00‚ā¨

30,00‚ā¨

entre 10 i 20 pers.

35,00 ‚ā¨

25,00‚ā¨¬†

 - Els nens de de 8 anys o menys no paguen si no ocupen plaça de palista

 

¬† - Els nens de¬†8 o menys anys¬†que ocupin pla√ßa paguen¬†15‚ā¨

 

¬†- Els¬† nens de¬†8 anys o menys, no compten en el n√ļmero total

d'integrants del grup, ja que gaudeixend'uns descomptes especials

 

En les reserves, demanem la confirmaci√≥ del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir m√©s pirag√ľes disponibles i, si el grup es menor del que s‚Äôhavia reservat, s‚Äôhaur√† d‚Äôabonar la meitat de l‚Äôimport de la pla√ßa reservada que no s‚Äôha presentat.¬†¬†

 


 Potser t'interessa...

Kayak and Memory, la lluita dels pontoners

Kayak & Memory, la lluita dels pontoners