Kayak & Memory

Durant la Batalla de l’Ebre, el riu va jugar-hi un paper molt important. Amb els ponts dinamitats per evitar l’avanç de les tropes franquistes, l’Ebre es va convertir en la primera línia de front. En una agosarada maniobra, de matinada i en condicions precàries, les tropes republicanes creuaven sigilosament el riu, iniciant així la batalla més llarga i més dura de la Guerra Civil Espanyola.

En l'actualitat, l'Ebre s'ha convertit en un punt de trobada pels amants de l'Esport, de la naturalesa i també de la memòria històrica. Per tal d'unir aquest móns en una sola activitat, Enblau i Terra Enllà uneixen esforços i creen el Kayak and Memory. Un viatge en piragua a traves de la memòria històrica on, mentre gaudim dels paisatges que ens ofereix l'Ebre, anirem descobrint els fets de la guerra civil espanyola i de la batalla de l'Ebre.

Disposem de diversos tramps per triar, cadascun amb una temàtica pròpia que, a traves de relats, fotografies i testimonis escrits, ens durà a coneixer millor els fets que van succeir en aquella época entre el juliol del '36 i l'abril del '39:

Kayak and Memory,

la lluita dels pontoners

Kayak & Memory, la lluita dels pontoners

Kayak and Memory,

un riu republicĂ 

Kayak & Memory, un riu republicĂ 

 

 

Places

Majors de 14 anys

Entre 8 i 13 anys

1-2 pers..

total a pagar 100€

3-9 pers.

40,00€

30,00€

entre 10 i 20 pers.

35,00 €

25,00€ 

 - Els nens de de 8 anys o menys no paguen si no ocupen plaça de palista

 

  - Els nens de 8 o menys anys que ocupin plaça paguen 15€

 

 - Els  nens de 8 anys o menys, no compten en el número total

d'integrants del grup, ja que gaudeixend'uns descomptes especials

 

En les reserves, demanem la confirmació del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir més piragües disponibles i, si el grup es menor del que s’havia reservat, s’haurà d’abonar la meitat de l’import de la plaça reservada que no s’ha presentat.