PiragĂĽisme

PiragĂĽisme

El riu Ebre, al seu pas per Catalunya, presenta nombrosos trams d’increïble bellesa. Si des de la vora del riu ja es veuen bonics, imagina’t com serà viure-ho des de dins!

T’oferim diverses rutes que recorren tot l’Ebre català. Tu decideixes quina i com la vols fer. Són, en general, rutes força assequibles on l’esforç es veu sobradament recompensat. Us acompanyarà un monitor que us assessorarà en seguretat, us ensenyarà tot el que heu de saber per gaudir al màxim del riu i del paisatge i us guiarà en el trajecte per a què no us perdeu cap detall de la història i de la natura que us envolta.

El viatge, així, no serà tan sols una mera activitat esportiva, sinó que la convertirem, entre tots, en una activitat plena d’històries, de llegendes i de sorpreses.

Us proposem una sèrie de rutes, les més habituals, però això no vol dir que només hi hagi aquestes opcions. Potser us agradaria més fer algun altre tram, o potser voldríeu escurçar o allargar la sortida. En aquest cas, hi ha trams que es poden unir o dividir  i fer una sortida de tot el dia.

Si us poseu en contacte amb nosaltres us ajudarem a escollir entre totes les opcions.

 • Rutes Curtes

  Entre 30 minuts i 2 hores

  rutes curtes en piragua

 • Rutes de durada mitja

  Entre 2 i 4 hores

  rutes de durada mitja en piragua

 • Birdwatching en piragua

  Si vols conèixer tots els ocells que habiten al riu Ebre, no hi ha res millor que agafar una piragua i endinsar-t’hi. Vine amb nosaltres en aquesta aventura i t’ensenyarem l’hàbitat de les aus. Vine a fer Birdwatching en piragua i descobriràs un nou món en uns paratges únics.

  Martinet blanc en el birdwatching en piragua

 • Kayak & Memory

  Si t'interesa la memòria històrica i t'encanta gaudir de la natura no et deixis perdre el Kayak & Memory. Un viatge en piragua fins als temps de la guerra civil espanyola.

  banner Kayak & Memory

Consells d'utilitat

A l’estiu s’ha de portar roba i calçat que es pugui mullar. És millor que el calçat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es més fàcil perdre-les i no és tan còmode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern és important portar un jersei tèrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.