Excursions a les Terres de l'Ebre

dos fotos circulars de excursions a les Terres de l'Ebre

Les Terres de l鈥橢bre son conegudes pel riu que les recorre de nord a sud, l鈥橢bre. Per貌 aquest, no 茅s l鈥櫭簄ic atractiu que tenen.

Les Terres de l鈥橢bre son tamb茅 la llar de moltes serralades i muntanyes perfectes per a fer excursions. Tivissa, Llaberia, Card贸, el Boix, el mass铆s del Port... aquests s贸n alguns exemples de zones on es poden fer excursions a les Terres de l鈥橢bre.

Aquestes muntanyes, situades al voltant de l鈥橢bre, ens regalen paisatges molt diferents, i聽 茅s que les Terres de l鈥橢bre s贸n unes terres de contrastos. Podem anar de zones molt seques, casi des猫rtiques, on el sol escalfa el terra, com la serra de Tivissa o Llaberia, a zones molt humides i obagues, on el sol no arriba mai a tocar a terra i la vegetaci贸 t鈥檈nvolta, com el Card贸 o la serra del Montsi脿.

A m茅s, fer una excursi贸 a les Terres de l鈥橢bre, moltes vegades tamb茅 significa fer una excursi贸 per la hist貌ria, ja que, en molts casos, les muntanyes han estat marcades per els nostres avantpassats. La Serra de Cavalls, amb les ferides de la Guerra Civil, o Card贸, amb les seves ancestrals ermites,聽 s贸n dos clars exemples d鈥檃ix貌

Enblau et pot portar a fer una excursi贸 per les Terres de l鈥橢bre de forma segura, entretinguda i adaptada a les teves necessitats.

Que esperes per con猫ixer les Terres de l鈥橢bre? T鈥檈ncantaran!!

Senderisme