Excursi贸 per Card贸

la cova Lluminosa del Card贸Et proposem fer una excursi贸 per Card贸, una excursi贸 per uns dels racons m茅s salvatges i amb m茅s hist貌ria de les Terres de l鈥橢bre.

Card贸 va ser un lloc escollit pels Carmelites Descal莽os per meditar, resar i apropar-se m茅s a D茅u. D鈥檈lls ens queda una magn铆fica her猫ncia de 14 ermites repartides arreu de la Vall de Card贸, totes elles constru茂des en paratges incre茂bles.

Una excursi贸 per Card贸 pot dur com a centre d鈥檌nter猫s aquestes ermites, es pot fer un recorregut circular per visitar gran part d鈥檈lles.

Per貌 Card贸 no te nom茅s ermites, tamb茅 t茅 la Creu de Santos, amb els seus 941m d鈥檃l莽ada, la muntanya m茅s alta de la Ribera d鈥橢bre. Un lloc per contemplar unes espectaculars vistes que arriben fins al Delta de l鈥橢bre. O la cova Lluminosa, una espectacular roca foradada redescoberta recentment i per on passa un cam铆 picat a la pedra i refor莽at amb forts marges de pedra en sec.

Aix铆 doncs, podem dir que una excursi贸 a Card贸 ofereix al visitant, paisatge i hist貌ria. A m茅s, la disposici贸 dels camins permet escur莽ar la ruta en qualsevol moment, fent aix铆 la excursi贸 encara m茅s adaptable a les necessitats dels excursionistes.

Consulta鈥檔s i nosaltres et dissenyarem una excursi贸 per Card贸 adaptada als interessos i possibilitats del teu grup.

Excursions a Card贸 | Altres rutes de senderisme

vista del balneari de Card贸 des del cam铆 que puja a l'ermita de la trinitat

Fotos: F.X. Cabrero