Kayak & Memory, un riu republicĂ 

cartell del Kayak & Memory

Dissabte 18 de septembre

Aquesta edició del Kayak & Memory ens portara en el tram comprés entre Vinebre i Móra, un nou tram d'aquesta activitat que mescla natura, esport i memòria històrica.

Acompanyats, com sempre, pels amics de Terra enllà, iniciarem un viatge en piragua per la història de la guerra civil Espanyola. Entre palada i palada, coneixerem l'Exercit de l'Ebre, qui eren, com era el seu dia a dia, quina relació tenien amb la població civil...

Tot això mentre naveguem envoltats pels mateixos paratges que van envoltar a aquests soldats. Paratges espectaculars com l'estret del pas de l'ase, el riu Siurana o la salvatge illa de Subarrec.

Preparat per una experiència única al riu Ebre!


  

 

 

Horari aproximat:

  • 9,30 - Inici de l'activitat a l'embarcador de Vinebre. Començarem amb una introducciĂł a la Batalla de l’Ebre per part de Terra EnllĂ  i continuarem amb consells i indicacions per anar en caiac per part de Enblau. Cal arribar una mica abans de les 9.30h, ja que l’activitat comença puntual.
  • Durant la ruta s’aniran fent diferents aturades, algunes en una illa o vora de riu, d’altres enmig del riu, per continuar amb la narraciĂł dels fets de la Batalla de l’Ebre.
  • 13h a 14h. Aproximadament a aquesta hora arribarem a MĂłra, i acompanyarem als conductors a recuperar els cotxes a Vinebre, els que ho necessitin.

L’horari d’arribada és aproximat, ja que depèn de molts factors, com ara la destresa del grup, la interacció que hi hagi (si hi ha més preguntes, se sol tardar més), la calor, les condicions del riu, etc...

 

Es tracta d’una activitat oberta a tots el públics:

  • No cal saber anar en piragua, ja que, a mĂ©s d’haver-hi una explicaciĂł inicial, hi haurĂ  almenys un monitor de caiac que acompanyarĂ  al grup a fi de resoldre dubtes i vetllar per la nostra seguretat.
  • La narraciĂł històrica pot ser tant senzilla o tant exhaustiva com requereixi el grup, s’adaptarĂ  a les necessitats del mateix en cada ocasiĂł, de manera que pot ser atractiu tant per un public mĂ©s familiar com per un public mĂ©s exigent.
  • Disposem del material adequat per nens petits (talles petites d’armilles salvavides), amb una edat mĂ­nima recomanada de 3 anys aproximadament.
  • Tant en el cas dels adults com dels nens Ă©s necessari que sĂ piguin nedar o, com a mĂ­nim, mantenir-se flotant a l’aigua. El lloguer inclou una armilla salvavides, que s’haurĂ  d’utilitzar durant la ruta.
  • Es podrĂ  escollir entre caiacs dobles o individuals, i s’haurĂ n d’indicar en fer la reserva.

 

MĂ©s informaciĂł i inscripcions:

Preu: 35€

Per inscriure’s o demanar més informació, podeu trucar o enviar un mail a:

655 320 828 (Enblau)

636 679 969 (Terra EnllĂ )

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per reservar, cal indicar el nombre de persones del grup, el tipus de caiacs que es voldran (individual o doble) i facilitar almenys un nom i un telèfon de contacte

Per tal d’evitar aglomeracions i que tothom pugui gaudir de l’activitat, les places seràn limitades i es donaran per ordre d’inscripció

Aquesta activitat s'organitza juntament amb els amics de:

www.terraenlla.com

logo Terra enllĂ