Biocaiac amb el GEPEC

diumenge 28 de juliol 

Cartell biocaiac

El Biocaiac es una sortida naturalista en piragua organitzada pel GEPEC de Tortosa per gaudir de l'Ebre mentre el monitor ens explica tot sobre riu, el bosc de ribera i els animals que hi habiten.

En aquesta piraguada d'educaci√≥ ambiental ens hi acompanyar√† en Marco Pla, pirag√ľista amb una llarga experi√®ncia i un gran defensor i coneixedor del nostre espai natural. Creador de l' "Ebreibosc", un blog que ens ensenya a tots a estimar una mica m√©s la natura. A m√©s anirem amb un monitor de pirag√ľisme que vetllar√† en tot moment per la nostra seguretat.

Llegeix més:Biocaiac amb el GEPEC

Kayak & Memory, la lluita dels pontoners

21 de juliolcartell del Kayak & Memory

Prepara't per una ruta en piragua navegant per la història de la Gerra Civil Espanyola.

En aquesta edició del Kayak & Memory  el tema principal es la lluita dels pontoners per poder mantenir oberts els passos del riu.

Durant la ruta estarem acompanyats per un monitor de pirag√ľisme, que ens anir√† aconsellant en tot moment i ens donar√† les indicacions necessaris per poder anar en piragua.

Tamb√© ens acompanyar√†n dos guies tur√≠stics els que, a mesura que anem passant pels diferents paisatges que ens ofereix el riu Ebre, ens il¬∑lustraran amb els diferents fets succe√Įts durant la Guerra Civil Espanyola i la Batalla de l‚ÄôEbre.

Llegeix més:Kayak & Memory, la lluita dels pontoners