Monapiraguada

cartell manapiraguada10 D'ABRIL, dilluns de Pasqua

La gent d’Enblau sabem que per sortir en piragua només cal una petita excusa, així doncs, aprofitant la oportunitat que ens brinda la Pasqua, hem decidit declarar el dilluns de Pasqua, excusa perfecta.

La idea es tenir un dia d’anar a menjar la mona diferent a tots els altres. Poder passar el matí navegant pel riu amb la família, i convidar-vos a tots a una mona boníssima.

Com que sabem que moure a tota la família (sobretot de bon matí) és una mica complicat, us proposem una ruta curteta, així podem sortir més tard i no caldrà matinar molt. El Tram de riu entre Móra i Benissanet és perfecte, durarà aproximadament dos hores i mitja i ens portarà a conèixer espectaculars racons del riu Ebre. És un tram sense cap complicació, ideal per qui no ha anat mai en piragua i pels nens més petits.

Llegeix més:Monapiraguada

El Riu interior

cartell El Riu interior

22 d'abril: El Riu interior:

Una experiència única per trobar el nostre riu interior navegant per l’Ebre. Una Unió perfecta entre caiac, meditació i natura.

Acompanyats dels cants de l’Aurora, inspirats per la Mare Terra, farem un suau descens de Garcia a Móra amb les últimes llums del dia, per retrobar-nos dins nostre i en la natura.

L’activitat perfecta per celebrar el dia de la Mare Terra en sintonia.

Llegeix més:El Riu interior