Caiac i altres aventures a les Terres de l'Ebre

Com ajustar-se l'armilla

Armilla salvavides ben posadaEn una entrada anterior, (Per què hem de portar armilla salvavides) ja vam explicar la importància de dur aquest article de seguretat ben posat i durant tota l’activitat.

Ara toca explicar com hem de portar aquest element ben col·locat, de forma que ens quedi el més confortable possible i realitzi la seva funció amb tota la efectivitat esperada.

Llegeix més:Com ajustar-se l'armilla

per que portar l'armilla salvavides?

un munt d'armillesA vegades la gent ens pregunta si és obligatori portar l’armilla salvavides. Nosaltres sabem que, sobretot a l’estiu, dona calor i no és un element còmode de dur, limita els moviments i fins i tot pot arribar a agobiar una mica. Tot i així és un article necessari, ja ho diu el seu nom, “armilla salvavides”.

En les pròximes línies intentarem explicar per què hem de portar l’armilla, i quines avantatges ens dona.

Llegeix més:per que portar l'armilla salvavides?

Diferencia entre caiac i piragua

dibuix d'un caiac i una canoaMolta de la gent que ens visita no pot resistir la curiositat i les ganes de saber i ens ho acaba preguntant: Quina es la diferencia entre caiac i piragua? Això que teniu son piragües o son caiacs? I les canoes? Aquesta és la pregunta estrella que solem respondre a les nostres sortides. Per això hem decidit posar llum a la foscor en aquest nou post del blog.

Llegeix més:Diferencia entre caiac i piragua