Caiac i altres aventures a les Terres de l'Ebre

Diferencia entre caiac i piragua

dibuix d'un caiac i una canoaMolta de la gent que ens visita no pot resistir la curiositat i les ganes de saber i ens ho acaba preguntant: Quina es la diferencia entre caiac i piragua? Això que teniu son piragües o son caiacs? I les canoes? Aquesta és la pregunta estrella que solem respondre a les nostres sortides. Per això hem decidit posar llum a la foscor en aquest nou post del blog.

Llegeix més:Diferencia entre caiac i piragua

Convidem a dinar a la mallerenga

Mallerenga en una menjadora

Aquest hivern hem decidit construir una menjadora perquè els ocells s'hi acostin i endrapin, aliens als ulls que els observen.
La menjadora està construïda amb fustes reciclades i feta de forma que el menjar que hi fiquem queda protegit de l'aigua de la pluja, així evitem que es faci malbé.
Un cop construïda l'hem penjat en un nesprer ben frondós, però orientada a una finestra de casa, així, podem veure tot el qui s'hi acosta a agafar menjar.

Llegeix més:Convidem a dinar a la mallerenga

Naix l'Aube

 

logotip de l'Aube

Una nova entitat ambiental ha nascut a la Ribera d’Ebre: L’Aube. Aquesta entitat, promoguda per diverses persones vinculades a la comarca i a la natura i els espais que la conformen, neix amb la voluntat de promoure projectes que integrin espais naturals, salut i societat: recuperació d’espais naturals, promoció d’estudis de l’entorn, col·laboracions amb universitats, instituts i altres estaments educatius i científics, convenis amb empreses vinculades al territori, activitats familiars de difusió i coneixement de la natura… i el projecte més ambiciós: la creació de l’Escola de Riu, perquè tal com diuen els seus membres: som riu i a ell li devem tot.

 

Llegeix més:Naix l'Aube

Iniciem Blog

Benvinguts al nou blog que iniciem avui. Un blog on pretenem mostrar el nostre entorn, el seu paratge natural, la seva història, la seva fauna, la seva gent...

Des d’aquí intentarem contagiar-vos la nostra passió per les Terres de l’Ebre.

D’ara endavant, anirem publicant reportatges de diferents rutes i notícies importants que afectin el nostre entorn.

Esperem que us resulti interesant i gaudiu llegint-nos

en caiac per mora d'ebre